Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 80 g Radieschen
- 100 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 770 g Wasser
- 2 TL Salz
- 100 g Trauben, kernlos, hell oder dunkel
- 50 g Feldsalat
- 120 g Camembert, light (13% Fett)
- 20 g Rotweinessig
- 30 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Detox-Salat
10 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45 Min
Reissalat mit Lachs und Pak Choi
45 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min