Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 739.9 mg
Alternatif tarifler
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Vegetable soup
35min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Curried Prawns with Rice
1h