Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 739.9 mg
Alternatif tarifler
Seafood Risotto
40 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Tomato Rice
30 min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1sa 35 dk
Seafood Salad with Pearl Barley
1sa 35 dk
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min