Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced
- 100 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
Pâté
- 6 - 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 tsp pickled green peppercorns
- 2 slices white bread (50 g)
- 100 g button mushrooms
- 900 g pork meat, lean, diced (2 cm)
- 150 g chicken livers, trimmed, cut in pieces
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 3 large eggs
- 50 g milk
- 20 g oloroso wine
-
50
g foie gras mi-cuit
veya 50 g pork liver paté (chicken or duck)
Assembly
- 3 slices bacon, unsmoked
- 1 egg, beaten
- 3 gelatine leaves
- 350 g water
- 50 g sweet wine (sweet sherry or Madeira)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1706 kJ / 408 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Macadamia Tahini Spread
5min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Butter
5min
Berry foam
10 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Rustic bread
2 Std.
Soda Bread with Feta
30 Min
Sherry Panettone
5h 15min