Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 803 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de campagne
25sa 15 dk
Pâté de lapin
2h 35min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30 min
Mayonnaise à la tomate
10min
Terrine de campagne
4u. 30min
Terrine de poulet aux pistaches
1u. 15min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes de porc tradition
12hod.
Moutarde
12hod.
Terrine bressane
24h
Magret de canard séché aux épices
360sa
Terrine de foies de volaille au porto
5sa 50 dk