![Terrine aux restes de viande Terrine aux restes de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d634d553-db1e-4478-8ac6-731cbbbd8475/Derivates/cc52953a-ba98-4a6c-b31c-49dd02a0f3a5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 803 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Sauce madère
35min
Aspic d'asperges
24h
Moutarde
12j
Terrine de campagne
25h 15min
Pâté de campagne
48 godz.
Beurre d'escargot
10 min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Sauce gribiche
15 min
Coulis de tomates
35min