Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 26.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 159 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon curd
25 min
Mousse de tomate au basilic
3h 30 min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Minipannacottas à la pistache
6 godz. 20 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 godz. 10 min
Minicannelés aux speculoos
1h 20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min