Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 pommes, coupées en quatre
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g d'armagnac, et 1 c. à café pour la finition
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2104.3 kJ / 501.2 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 88.3 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 285.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan aux pommes
50 min
Fenetra de Toulouse
1 godz. 30 min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1h 40min
Les longués de Montpellier
1 godz.
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1 godz. 25 min
Paris-Deauville
12 Std.
Gratin de pomme au calvados
45 min
Crème caramel et vanille
8sa
Cobbler aux pommes
1h 40min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8sa
Crème catalane
4 Std. 25 Min