Cihazlar ve Aksesuarlar
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalori
744 kJ /
177.8 kcal
Yağ
13.2 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
6.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Easy Easter
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 dk
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 dk
Creamy Turkey Stew (TM6)
Değerlendirme yok
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1sa 10 dk
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1sa
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 dk
Berry foam
10 dk
Clams marinières
30 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Liver Detox (Metric)
5 dk
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 dk