Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kalbfleisch sous-vide
- 1500 g Wasser, etwas mehr zum Kühlen
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Kalbfleisch, in einem Stück (siehe Tipp)
- 15 g natives Olivenöl extra
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Wacholderbeeren
Thunfisch-Sauce
- 200 g Erdnussöl
- 80 g Thunfisch in Öl, abgetropft
- 2 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 5 - 10 g Kapern, eingelegt
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 g weißer Balsamessig
- 2 Eidotter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2224 kJ / 531 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 352 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scallops & Pea Puree
20min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Crème Brûlée
3h 10 min
Panna Cotta
3hod. 40min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2óra 15p
Vitello Tonnato
48 godz.