Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kalbfleisch sous-vide
- 1500 g Wasser, etwas mehr zum Kühlen
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Kalbfleisch, in einem Stück (siehe Tipp)
- 15 g natives Olivenöl extra
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Wacholderbeeren
Thunfisch-Sauce
- 200 g Erdnussöl
- 80 g Thunfisch in Öl, abgetropft
- 2 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 5 - 10 g Kapern, eingelegt
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 g weißer Balsamessig
- 2 Eidotter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2224 kJ / 531 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 352 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Vitello tonnato
25u. 30min
Crème Brûlée
3sa 10 dk
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 Std.
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18h 30min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Scallops & Pea Puree
20min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min