Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1 godz. 45 min
Semmelknödel
50 Min
Powidl
8 Std.
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Marillenmarmelade
35min
Liptauer
15 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10min