Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinierte Schwammerl in Öl
48sa 30 dk
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Semmelknödel
50 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Ribiselgelee
55 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Marillenröster
30 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Sauce Tatare
15min
Zwetschkenröster
1hod. 30min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1hod. 30min
Marillenkuchen
1hod. 30min