Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g Gänseschmalz
veya 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
veya 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 Min
Scallops & Pea Puree
20min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Gewürzreis
25 Min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Leberpastete im Glas
4 Std.