Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g Gänseschmalz
veya 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
veya 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 Std. 15 Min
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min
Gsiberger Leberpastete
3óra 30p
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505h 10min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Leberpastete im Glas
4óra
Sauce Tatare
15min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Apfelkren
40 Min