Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käse-Leberkäse
14h 15 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Gsiberger Leberpastete
3óra 30p
Leberreis
35min
Feine Streichwurst
14h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Leberpastete im Glas
4óra
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Sauce Tatare
15min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Apfelkren
40 Min