Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2ωρ. 15 λεπτ.
Extrawurst
14h 10min
Grobe Streichwurst
13h
Spagatkrapfen
11 Std. 50 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Gebackene Leberknödel
2hod.