Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1218 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2sa 20 dk
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Paal Appam
9 Std. 30 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Cantonese Steamed Fish
40min