Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1218 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Pad kra pow
45 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Whole fish curry
45 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min