Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots
- 30 g cooking oil
- 1000 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp mushroom seasoning powder
- 80 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 150 g broccoli, cut in small pieces
- 60 g tauhu kulit (fu chok), cut in 5 cm length, soaked to soften
- 50 g dried glass noodles (soh hoon), soaked to soften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 976 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Curry Mee
30min