Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Ochsenbäckchen
5h
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1hod. 50min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min