Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2100 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Entenbrust, mit Haut (ca. 400 g)
- ½ TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 3 Prisen Salz
- 1 TL Honig
- 50 g Rotwein, trocken
- 50 g Blaubeerkonfitüre
- 1 EL Zucker
- 20 g Balsamico, dunkel
- 300 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- 100 g Croûtons
- 50 g Parmesan, gehobelt
- 40 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 50 g rote Beeren, gemischt, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1 Std. 30 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 godz. 10 min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1h 10min
Ochsenbäckchen
5h
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1h 20min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min