Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pulpo cocido en aceite
- 700 g de pulpo crudo, sólo los tentáculos (aprox. 3 cm de grosor)
-
800
g de aceite de oliva
veya 800 g de aceite vegetal
Mayonesa de jengibre y cúrcuma
- 1 huevo
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de jengibre en polvo
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 - 2 pizcas de sal
-
80
g de berros
veya 80 g de arúgula - 20 g de piñones tostados
- 1 naranja, sin piel y en medias lunas (7 mm)
- 1 baguette, en rebanadas (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746.8 kJ / 417.5 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 870.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tacos de lechuga
1h
Curry de lentejas (dahl)
30min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
1h 45min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1h 20min
Cremoso de cilantro
10 Min
Verduras con hummus de ajonjolí
10 Min
Quenelles con salsa de berros
2sa 45 dk
Gravlax de salmón
24 Std. 10 Min
Crema de chícharos y chardonnay
35min
Chutney de mango y tamarindo
20 Min
Huevos pochados
25 Min