Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 15 oz green tomatillos, ripe, husked, destemmed and halved
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp red pepper flakes, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz green leafy vegetables, mixed, i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
- 4 large eggs
- 18 oz water
- 4 tbsp chopped cilantro, to garnish
- 4 tbsp green onions, sliced, to garnish
- whole grain bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 791.8 kJ / 189.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 386.5 mg
Alternatif tarifler
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Vegetarian Chili
50min