Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 15 oz green tomatillos, ripe, husked, destemmed and halved
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp red pepper flakes, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz green leafy vegetables, mixed, i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
- 4 large eggs
- 18 oz water
- 4 tbsp chopped cilantro, to garnish
- 4 tbsp green onions, sliced, to garnish
- whole grain bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 791.8 kJ / 189.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 386.5 mg
Alternatif tarifler
Vegetarian Chili
50 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min