Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sucre
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 700 g d'endives émincées
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 noix de saint-jacques
- brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème d'endive au colombo
30 menit
Soupe de tomate au basilic
30 menit
Potage au poireau
30 menit
Crème de chou-fleur
40 menit
Velouté de champignons
20 Min
Velouté d'endive
35 min
Velouté de céleri au stilton
35 min
Velouté de tomate
30 menit
Crème de chou-fleur
30 menit
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Crème de courgette au bleu
25 menit
Soupe de laitue
35 min