Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 93.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonnaise
5 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Pâtè with Riesling
3h
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Tartare sauce
10 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Chicken Liver Pate
25 Min