Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
veya 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sarde in saor
24h 30min
Sarde a beccafico
35 min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Carciofi alla maremmana
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari in umido
55min
Caponata alla catanese
1h