Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
veya 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sarde a beccafico
35 Min
Polpo in rosso
35 Min
Cozze alla Medoc
50 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Sardine al cartoccio
50 Min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Insalata di tonno, avocado e cipolle fermentate
72h 30 min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Salsa selinuntina
15min
Caponata alla catanese
1 Std.
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min