Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri
40min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Risotto ai porri e burrata
35min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Salsa alla reggiana
15min
Gelato alla liquirizia
8 godz. 30 min
Smoothie di agrumi
15min
Riso e porri
30min