Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di mirtilli freschi
- 25 g di zucchero di canna
- 50 g di burro
- 25 g di acqua
- 50 g di aceto balsamico
- 600 g di filetto di maiale in medaglioni (alti circa 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 dk
Crema di patate con polpo
1 Std.
Capesante ai funghi porcini
1sa 20 dk
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 dk
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Filetto di maiale e fragole
1u. 25min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 dk
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Mousse salmone e aneto
10 dk
Bignè con tre mousse
2 Std.