Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3121 kJ / 746 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 72.9 g
- Yağ
- 39.1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1 godz. 10 min
Salsa alle castagne
45min
Mousse al pistacchio
1h 30min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Marinatura all'aceto di mele
15min
Penne risottate alla vodka
35 min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min