Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3121 kJ / 746 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 72.9 g
- Yağ
- 39.1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Pork larb
20 Min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Brak ocen
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Maccheroni cheese
55min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min