![Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21d7e909-88c6-4043-9f3a-2eb0506d8533/Derivates/aca522b9-9a1e-47cc-b9fb-6faf7e433490.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1332 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Three Egg French Omelet
30 dk
Surimi Stick Salad (TM6)
15 dk
Carnitas
50min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30 dk
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Amaretto Sour (Metric)
10min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 dk