Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1332 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chopped Garlic
5min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Poached Eggs
25 min
Steamed Whole Fish
45 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Steamed Spinach
20min