Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1332 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
Değerlendirme yok
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Honey BBQ Chicken
1 Std. 25 Min
Grated Cheddar Cheese
5 Min
Watermelon Lemonade
5 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2j 20 menit
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Sautéing 14 oz Carrots
20min