Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g Basmati-Reis
- 70 g Urdbohnen, getrocknet, geschält, halbiert (Urid Dal), siehe Tipp
- 50 g Kichererbsen, getrocknet, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 1 TL Bockshornkleesamen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 50 g Wasser (ca. 4-5 EL)
-
50
g Ghee
veya 50 g Kokosöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Samosas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gemüse Biryani
50 min
Chana Masala
45min
Gefüllte Parathas
1hod. 20min
Gajar-Halwa
2hod.
Kreuzkümmel-Reis
25min
Korma Paste
1h 15min
Gemüsefüllung für Samosas
30 λεπτ.
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Edamame mit Hoisin-Sauce
30 λεπτ.
Dal Tadka
30 λεπτ.