Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g Basmati-Reis
- 70 g Urdbohnen, getrocknet, geschält, halbiert (Urid Dal), siehe Tipp
- 50 g Kichererbsen, getrocknet, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 1 TL Bockshornkleesamen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 50 g Wasser (ca. 4-5 EL)
-
50
g Ghee
veya 50 g Kokosöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Gulab Jamuns
2 Std. 30 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Möhren-Halwa
40 min
Kheer mit dunklem Schokoladentopping
3h 30min
Gajar-Halwa
2 Std.
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 min
Fladenbrot-Päckchen mit Gurkensalat und Baba Ganoush
40 min
Fenchel-Pakora
30 Min
Gefüllte Parathas
1 Std. 20 Min
Masala Chai (Chai-Tee)
15 Min