Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 250 g Suppengemüse (Karotte, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 250 g Buchweizen
- 280 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Basilikumblätter, frisch
- 3 Minzblätter
- 3 Passionsfrüchte
- 2 EL Zitronensaft
- 1 EL Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1844 kJ / 441 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 770 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1h
Miso-Bowl
35min
Zucchini-Frühstücks-Nester
30min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min