Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g farinha tipo 65
- 150 g sumo de beterraba natural, s/ açúcar
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de mel
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 - 4 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 - 2 cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
- 1 - 2 pitadas de sal grosso
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 514 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crackers de arroz com mousse de bacalhau
50min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2j 30 menit
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40 min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Massa de beterraba
20 min
Molho pesto
5min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3h
Húmus de beterraba
5min
Pão com pesto
2hod. 5min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Húmus
10 min