Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de gambas arroceras crudas
- 11 - 12 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 320 g de cebolla en trozos
- 300 g de carne picada mixta
- 1 pellizco de tomillo seco
- 5 pellizcos de sal
- 1 huevo
- 60 g de pan rallado
-
500
g de caldo
veya 500 g de agua - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de sepia en trozos de 2 cm
- 3 ramitas de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1191 kJ / 285 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 1007.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fideos con costilla y salchichas
50min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Pollo a la catalana
55 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Fideos a banda con rape
1 Std. 15 Min
Allipebre de rape
45 Min
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Canelones con ceps al foie
2h 50min