Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
- 300 g carrots, peeled and trimmed
- 2 zucchini, trimmed
- 1 onion, cut into halves vertically
- 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 180 g pouring (whipping) cream
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1055.5 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 441.5 mg
Alternatif tarifler
Chinese-style chicken
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Boulangère potatoes
1h 40min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10 min
Zucchini cheddar slice
45 min