Uyumlu sürümler
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Spinat-Brokkoli-Terrine
4h 45min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 Std. 10 Min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 min
Kartoffel-Blumenkohl-Püree mit mediterranem Hähnchen
1 Std. 10 Min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min