Uyumlu sürümler
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forelle mit Brokkolipüree
40 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 Min
Spinat-Kokos-Eintopf
45min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 Min
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 Min