Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce

Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce

4.4 218 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

Fischfilet mit Selleriepüree:
  • Knollensellerie in Stücken
    700 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Fischfilets (à 150-200 g), z.B. Kabeljau, Seehecht, Seelachs oder Rotbarsch
    4
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Rapsöl
    30 g
  • Staudensellerie in feinen Streifen
    80 g
  • Saure Sahne
    80 g
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
Kapern-Zitronen-Sauce:
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zitronenschale in schmalen Streifen (Zesten)
    1 TL
  • Zitronensaft
    ½ TL
  • natives Olivenöl
    40 g
  • Kapern
    50 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    1 Prise

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 36 g
Kalori 1700 kJ / 407 kcal
Yağ 26 g
Lif 8.5 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...