Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basmati-Reis
- 1000 g Wasser
- 350 g Basmati-Reis (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
Tarka und Fertigstellung
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 25 g Ghee (siehe Tipp)
- 2 Zimtstangen
- 6 Kardamomkapseln
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 TL Korianderkörner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14hod.
Muhallabieh
3h 20min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Sambhar
1 godz. 10 min
Kashmiri Reis
30 Min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Kreuzkümmel-Reis
25 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14hod.