Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Rucola
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 6 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
-
6
Stängel Minze, frisch, abgezupft
veya 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 TL Sumak
- 40 g natives Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 30 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 4 grüne Spitzpaprika (ca. 250-300 g), in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 4 Tomaten (ca. 400 g), gewürfelt
- 50 g Granatapfelkerne (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30min
Kartoffelsalat Ägäis
50min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Noahs süße Suppe - Aşure
11sa 20 dk
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10min
Bulgursalat - Kısır
1h