Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 87.7 g
- Yağ
- 26.9 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 1251.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Festive lobster pâté
4h 45 min
Baba ghanoush
1j
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1j 20 menit
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1j