Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 250 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
La chantilly et le décor
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2389 kJ / 569 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 51 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau mousse au praliné
13h
Eclair au chocolat
1h 15min
Paris-brest
3h 10min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 Std.
Macarons au chocolat
24h
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons lapins de Pâques
48h
Macarons chocolat-framboise
27h 45min