Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 90.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Carbonade flamande
1h 45min
Mousse aux 3 chocolats
5 godz. 40 min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Tarte façon "crème brûlée"
4h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2 godz. 45 min
Moka
1h 15min
Merveilleux tout choco
2u. 5min
Tarte au libouli
2 godz. 45 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3 Std.
Choux façon tiramisu
1h 50 min.