![Galette beurrée dunkerquoise Galette beurrée dunkerquoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c8eac1c-64ed-4eac-9e4b-47e9af8eab7c/Derivates/7ddc68d8-f41a-4a13-91dd-f4f93b65b928.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 90.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau de Pâques
13h
Paris-Brest
3h
Velouté de tomate
40min
Les gaufres de la foire
3h
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 dk
Sucettes de gâteau de Noël
6 Std.
Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc
1 godz. 35 min
Sauce cheddar
10min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30 dk
Baguette farcie au chorizo
2 godz. 15 min
Cheesecake aux speculoos
1sa
Glace sundae nappage caramel
3h 35min