![Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti) Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6deb2b45-c3c0-495d-93e7-fafe269cf96d/Derivates/29968fb0-7359-484d-89c3-f2055df8cf1e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1120.2 mg
Alternatif tarifler
Pizza sauce
30min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Artisan potato bread
2h 5min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2 Std. 35 Min
Lebanese-style hommus
13hod. 15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min