Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bulgur mixture
- 150 g red onion, cut into halves and finely sliced
- 350 g water, plus extra to soak
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tsp harissa paste
- 2 pieces orange zest, no white pith
- 70 g olive oil
- 200 g bulgur
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 orange, peeled and cut into quarters
- 20 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp caster sugar
Salad
- olive oil spray, to fry
- 2 baby eggplants, cut into halves lengthways, flesh scored
- 180 g haloumi, cut into slices (1 cm)
- 80 g shelled pistachios
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 sprigs fresh mint leaves
- 1 pomegranate, arils only (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2742.4 kJ / 653 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 37.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1571.1 mg
Alternatif tarifler
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Pea shakshuka with bacon dust
55 Min
Shakshuka
50 menit
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1j
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 menit
One whole cauliflower
45 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1j
Mexican Quinoa Salad
30 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min