Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada alla ghiotta
40min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
30 Min
Sarde in saor
25h
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1 Std.
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min