Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuori in amor di rapa
2h
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Branzino al lime e pistacchi
30min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Uova in cocotte in salsa saporita
30min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min