Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Salmone glassato miele e senape
30 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Merluzzo pere e noci
35 min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Tartine tonno e ceci
30 min
Scampi alla busara
35 min
Spada alle erbe con olive
40min