Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di patate a pasta gialla, pelate e a fettine (5 mm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di provola affumicata a fette sottili
- 160 g di tacchino arrosto a fette
- insalata, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1122.6 kJ / 286.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 38.3 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 1.3 mg
Alternatif tarifler
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Frico
1 Std.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Polpette alla mortadella
40min
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Torta salata a formaggio Brie
50 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Pasta al forno veloce
45min