Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 98.7 g
- Yağ
- 42.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 622.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40min
Pastiera salata
2 godz.
Rösti alla bernese (TM6)
40min
Spiralized Tortilla
35 min
Sformato di zucchine al basilico
50 min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Gattò di patate e spinaci
2 godz.
Danubio salato
3h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Polpette di zucca
1h 30min
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Stufato di lenticchie
1u.