Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pappardelle
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di cinghiale
- 70 g di pancetta affumicata a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
- 70 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2987 kJ / 714 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Karbonhidrat
- 63.1 g
- Yağ
- 32.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1052.4 mg
Alternatif tarifler
Tagliatelle al ragù
1h 10 min.
Crostini con crema di milza
1h
Crostini con fegatini di pollo
40 min.
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Coniglio in porchetta
1h 20 min.
Ragù bianco
1h 20 min.
Coda alla vaccinara
3 Std.
Paté di fegatini
30 min.
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min