Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de beurre mou, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 3093.3 kJ / 752.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 83.3 g
- Doymuş Yağ
- 52.7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moutarde douce à l’abricot
Değerlendirme yok
Sauce au tahin
5min
Sauce barbecue
25min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Chutney framboise et poivron
1h
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Crème d'avocat aux herbes
10 λεπτ.
Les beurres aromatisés
24h
Sauce tartare
10 λεπτ.
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min