Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les ravioles de homard
- 2300 g d'eau
- 50 g de gros sel
- 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
- 20 feuilles à wonton rondes
- 1 œuf battu
Le beurre de corail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La sauce newburg
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 30 g de carotte
- 50 g de poireau
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 25 g de porto
- 300 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 5 g de farine de blé
- feuilles de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2070.3 kJ / 497.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 904 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 Min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Kouign-amann
4h
Raviolis de crevettes
50 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1hod.
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1hod.
Bouchées au porc
1 godz. 5 min
Dim sum "Shao mai"
1 godz. 45 min