Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de sel
- 10 - 12 de cœurs d'artichaut frais (env. 50 g chacun)
- 1 - 2 gousses d'ail
-
2
feuilles de laurier frais
veya 2 feuilles de laurier déshydratées - 3 pincées de persil déshydraté
- 1 pincée de romarin déshydraté et haché
- 10 grains de poivre noir
- 80 g d'huile d'olive extra vierge, et 1-2 c. à soupe pour le bocal et pour couvrir complètement les artichauts si nécessaire
- eau, pour la cocotte-minute
- Besin Değeri
- şuna göre 50 g
- Kalori
- 613.8 kJ / 146.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 745.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain semoule
2j
Basboussa à la pistache et à la rose
1j 25 menit
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1j 30 menit
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40 menit
L'histoire Vorwerk
Değerlendirme yok
L'histoire Vorwerk
Değerlendirme yok
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1 godz. 5 min
Pastilla de poison et de fruits de mer
1j 30 menit
Tajine de veau aux artichauts
1hod. 10min
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2j
Harcha (galettes de semoule)
1hod. 10min