Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 222.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta gnocchi
2 godz.
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Homemade ricotta
1h 15 min.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Rosewater madeleines
30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Cashew Coconut Milk
10 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15 min.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Churros crumb
30 min
Honey sesame snaps
1h 50 min