Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Aussie spice rub
10min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Peaches in white wine syrup
4h
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Chicken and port pâté
1h 30min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Tuna empanadas
2 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min