Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
4 portions
Malzemeler
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
4.3 mg
Protein
1.9 g
Kalori
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Yağ
2.7 g
Lif
6.3 g
Doymuş Yağ
0.2 g
Karbonhidrat
49.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cabbage rolls
1sa 50 dk
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Beetroot salad
10 dk
Vanilla ice cream
12sa
Berry mousse
5sa
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2sa
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2sa
Coffee semifreddo
6sa 30 dk
Brioche buns with cheese
2sa 30 dk
Gin and tonic sorbet with cucumber
12sa
Creamy sun-dried tomato dip
5 dk
Tuna dip
15 dk