Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 3 eschalots, cut into halves
- 50 g white wine
- 250 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g fresh chives, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 5328.7 kJ / 1184.2 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 124.6 g
- Doymuş Yağ
- 80.3 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 987 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Traditional gravy
25min
Cauliflower gratin
1 Std.
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Mashed potatoes
40 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Diane sauce
20min
Peppercorn sauce
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.