Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fish pie filling
- 30 g olive oil
- 500 g boneless white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g smoked salmon, cut into strips (6 x 2 cm)
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces
- 120 g bacon, cut into pieces
Velouté sauce
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 130 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 70 g sour cream or pouring (whipping) cream
Mashed potato
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1000 g floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g full cream milk
- butter, for shaving
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2097 kJ / 499 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1327.5 mg
Alternatif tarifler
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Salmon and fennel risotto
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Seafood and corn chowder
40min
Kedgeree
45min
Kedgeree
45min
Hearty seafood chowder
45min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Salmon en croute
50min
Fish pie
1h 15 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h